Belgische Banken / Bpost Bank

  • Bpost Bank LOGO GROOT
bpost-bank logo
  • Bank naam: Bpost Bank
  • Adres:
    Boulevard Anspach 1
    1000 Brussel
    BELGIË
  • Telefoon: 02 201 23 45

De bpost bank (tot voor oktober 2012 Bank van de Post genoemd) en is gerelateerd aan bpost, het Belgische overheidsbedrijf. De grote sterkte van deze bank is dat ze vele kantoren hebben dankzij het uitgebreid netwerk aan postkantoren waar men voor hun diensten terecht kan. Ze zijn ook een van de goedkoopste banken.

Meest bekeken banken

bnp paribas fortis
BNP PARIBAS FORTIS

BNP Paribas Fortis heeft in dit millenium al enkele woelige waters doorzwommen, maar is momenteel toch één van de sterkste grootbanken actief in ons land. Voorheen gekend als Fortis.

Citibank
CITIBANK

Citibank is vooral bekend als een Amerikaanse bank, maar is de laatste tien jaar steeds meer een sterke speler op de Belgische markt geworden. Zeer competititef op het vlak van leningen en kredietkaarten.

KBC
KBC

KBC is een échte grootbank. Dat heeft z'n voordelen en z'n nadelen, maar het wil vooral zeggen dat ze een enorm aanbod financiële diensten kunnen aanbieden in het hele landsgebied.

BELFIUS
BELFIUS

Na het Dexia-debacle werd er gekozen voor een doorstart onder een nieuwe naam. Dit is echter nog steeds dezelfde grootbank, met een breed netwerk van lokale kantoren en een stevig aanbod financiële diensten.