Belgische Banken / Bank J.Van Breda & C°

  • Bank van Breda LOGO GROOT
  • Bank naam: Bank J.Van Breda & C°
  • Adres:
    Ledeganckkaai 7
    2000 Antwerpen
    BELGIË
  • Telefoon: 03 217 53 33

De Bank Van Breda is vooral bij ondernemers en zelfstandigen gekend, omdat ze daar vooral op gericht zijn. Het is een in oorsprong Belgische bank die al sinds 1930 actief is. De bank maakt deel uit van de grotere holding Finaxis, die ook de Bank Delen die vooral in vermogensbeheer gespecialiseerd is in handen heeft.

Meest bekeken banken

bnp paribas fortis
BNP PARIBAS FORTIS

BNP Paribas Fortis heeft in dit millenium al enkele woelige waters doorzwommen, maar is momenteel toch één van de sterkste grootbanken actief in ons land. Voorheen gekend als Fortis.

Citibank
CITIBANK

Citibank is vooral bekend als een Amerikaanse bank, maar is de laatste tien jaar steeds meer een sterke speler op de Belgische markt geworden. Zeer competititef op het vlak van leningen en kredietkaarten.

KBC
KBC

KBC is een échte grootbank. Dat heeft z'n voordelen en z'n nadelen, maar het wil vooral zeggen dat ze een enorm aanbod financiële diensten kunnen aanbieden in het hele landsgebied.

BELFIUS
BELFIUS

Na het Dexia-debacle werd er gekozen voor een doorstart onder een nieuwe naam. Dit is echter nog steeds dezelfde grootbank, met een breed netwerk van lokale kantoren en een stevig aanbod financiële diensten.