Belgische Banken / LANDBOUWKREDIET

  • LANDBOUWKREDIET LOGO GROOT
landbouwkrediet
  • Bank naam: LANDBOUWKREDIET
  • Adres:
    Sylvain Dupuislaan 251
    1070 Brussel
    BELGIË
  • Telefoon: 02 5587 75 72

Van “kredieten verlenen aan land- en tuinbouwsector met staatswaarborg” is Landbouwkrediet uitgegroeid tot een bank die zich ook op een breder publiek weet te richten. Kredieten blijven een sterkte, maar ook andere financiële producten zitten in het aanbod.

Meest bekeken banken

bnp paribas fortis
BNP PARIBAS FORTIS

BNP Paribas Fortis heeft in dit millenium al enkele woelige waters doorzwommen, maar is momenteel toch één van de sterkste grootbanken actief in ons land. Voorheen gekend als Fortis.

Citibank
CITIBANK

Citibank is vooral bekend als een Amerikaanse bank, maar is de laatste tien jaar steeds meer een sterke speler op de Belgische markt geworden. Zeer competititef op het vlak van leningen en kredietkaarten.

KBC
KBC

KBC is een échte grootbank. Dat heeft z'n voordelen en z'n nadelen, maar het wil vooral zeggen dat ze een enorm aanbod financiële diensten kunnen aanbieden in het hele landsgebied.

BELFIUS
BELFIUS

Na het Dexia-debacle werd er gekozen voor een doorstart onder een nieuwe naam. Dit is echter nog steeds dezelfde grootbank, met een breed netwerk van lokale kantoren en een stevig aanbod financiële diensten.