Belgische Banken / Centea

  • Centea LOGO GROOT
centea
  • Bank naam: Centea
  • Adres:
    Mechelsesteenweg 180
    2018 Antwerpen
    BELGIË
  • Telefoon: 03 247 14 11

Centea is een bank die opereert via een kantorennet van zelfstandige agenten. Dit is ook meteen hun grootste troef: een persoonlijke hulp wanneer nodig. Centea hoort bij de Groep Landbouwkrediet en biedt zelfstandig alle financiële diensten aan die particulieren nodig hebben.

Meest bekeken banken

bnp paribas fortis
BNP PARIBAS FORTIS

BNP Paribas Fortis heeft in dit millenium al enkele woelige waters doorzwommen, maar is momenteel toch één van de sterkste grootbanken actief in ons land. Voorheen gekend als Fortis.

Citibank
CITIBANK

Citibank is vooral bekend als een Amerikaanse bank, maar is de laatste tien jaar steeds meer een sterke speler op de Belgische markt geworden. Zeer competititef op het vlak van leningen en kredietkaarten.

KBC
KBC

KBC is een échte grootbank. Dat heeft z'n voordelen en z'n nadelen, maar het wil vooral zeggen dat ze een enorm aanbod financiële diensten kunnen aanbieden in het hele landsgebied.

BELFIUS
BELFIUS

Na het Dexia-debacle werd er gekozen voor een doorstart onder een nieuwe naam. Dit is echter nog steeds dezelfde grootbank, met een breed netwerk van lokale kantoren en een stevig aanbod financiële diensten.